Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

El dictat en català / La dictée en catalan 2011

Publié le par book catalogne

dictee.gif

► El dictat en català / La dictée en catalan 2011
otzena edició del dictat en català tindrà lloc el dissabte 5 de març a les 15.00h al Satèl·lit del Palau de les Exposicions de Perpinyà. El 2010, per a la seua onzena edició, el dictat va aconseguir reunir més de 500 persones, de totes les edats i vingudes tant de la Catalunya Nord com de la Catalunya Sud.
Es regala a cada participant, el dia del dictat, un bolígraf i un llibre en català. Després, els millors reben premis, però també, alguns premis són sortejats entre tots els participants, per tal de fer d'aquest dictat una festa de la llengua catalana i no pas una prova elitista. Tothom pot guanyar, que hagi fet 0 o 100 faltes!
Enguany, el dictat ha estat redactat per Joan Tocabens, escriptor i poeta nord-català, i Òscar Dalmau, el presentador de El Gran Dictat a TV3, el llegirà.
Us podeu inscriure molt fàcilment al dictat en català emplenant aquest formulari en línia. També us podreu inscriure el dia mateix, abans del dictat, al Satèl·lit del Palau de les Exposicions.


La douzième édition du dictat en català se déroulera le samedi 5 mars à 15h00 au Satellite du Palais des Expositions de Perpignan. En 2010, pour sa onzième édition, le dictat avait réuni plus de 500 personnes, tous âges confondus, venues aussi bien de Catalogne Nord que de Catalogne Sud.
Chaque participant se voit offert, le jour de la dictée, un stylo et un livre en catalan. Ensuite, les meilleurs reçoivent des prix, mais certains prix sont également tirés au sort parmi tous les participants afin de faire de cette dictée une fête de la langue catalane et non pas une épreuve élitiste. Tout le monde peut gagner, que l'on ait fait 0 ou 100 fautes !
La dictée a été rédigée cette année par Joan Tocabens, écrivain et poète nord-catalan, et Òscar Dalmau, le présentateur de El Gran Dictat sur TV3 la lira.
Vous pouvez vous inscrire très facilement au dictat en català en remplissant ce formulaire en ligne. Vous pourrez aussi vous inscrire le jour même, avant la dictée, au Satellite du Palais des Expositions.


--
Apreneu el català amb / Apprenez le catalan avec http://www.catalanpourtous.cat & http://www.parla.cat

Commenter cet article